Verzending & Retour

VERZENDINGEN PER POST

Alle bestellingen worden verzonden met een reguliere koeriersdienst, en geleverd aan huis. Wij leveren gratis bij bestellingen boven de €300 in de Benelux en boven €500 in de rest van Europa. Kleinere bestellingen nemen we ook aan, maar hiervoor vragen we een bijdrage van €30 op elke bestelling voor het behandelen van de bestelling, de logistieke kosten en de administratie.

AFHALINGEN

U kunt uw bestelling ook afhalen in onze showroom in Mariakerke. Meld u aan bij een van onze collega's in de showroom met uw bestelnummer en orderbevestiging. Uw levering staat klaar vanaf 24 uur na uw bestelling, indien u niet anders bent geïnformeerd.

RETOURS

Over de mogelijkheid tot het retourneren van artikelen maken wij ook graag duidelijke afspraken:

Alle gereedschappen nemen wij met plezier retour binnen de 14 dagen na levering. Wij vergoeden u het volledige bedrag op dezelfde betaalmethode gebruikt voor de aankoop. De retourgoederen moeten ongebruikt, en met alle labels en het originele verpakkingsmateriaal intact geretourneerd worden. De terugbetaling verzorgen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de retour.

Onze stoffen en benodigdheden worden op maat afgesneden en kunnen wij niet retour nemen. Wij moedigen u aan om gebruik te maken van de sample service om u ervan te verzekeren dat u de juiste keuze maakt. Daarbij bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom en helpen wij u graag verder via service@mublo.com of via ons contactformulier.

close menu