Klantenservice

Geen vraag is ons te veel: stel ze via service@mublofabrics.com of via het contactformulier.

 

Wat zijn de leveringstermijnen voor mijn bestelling?

Alle stoffen worden afgesneden de ochtend na jouw bestelling en verzonden met een koeriersdienst. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Zodra je bestelling is verstuurd, krijg je automatisch een mailtje met de verzendgegevens en verwachte leveringsdatum.

De benodigdheden en gereedschappen hebben wij voorradig in ons magazijn, en worden dus ook de ochtend na jouw bestelling verzonden.

Voor hele rollen rekenen wij een dag extra. Indien ze voorradig is, versturen wij deze na een dag. Het kan soms voorkomen dat een rol moet worden nabesteld. Indien dit het geval is informeren wij u zodra we een leveringsdatum hebben. U kunt altijd terecht bij service@mublofabrics.com voor bijkomende informatie.

 

Kan ik stalen bestellen?

Onze gratis sample service stelt u in staat om snel kleine stalen te ontvangen van uw gewenste product. Ga hiervoor naar het gewenste product en klik op "Vraag een sample aan". Na het invullen van het formulier ontvangt u een knipstaal van 10x10cm, van 5 stalen naar keuze.

Wenst u een volledig collectieboek? Neem dan contact op met service@mublofabrics.com of via het contactformulier. Ons team neemt graag de mogelijke opties met u door.

 

Betalingen

Betalen met kaart

Aanvaarde betalingsmethodes zijn Visa, MasterCard, American Express, BanContact, iDéal en Giropay. Wij vertrouwen volledig op de diensten van de derde partijen, en hun veilige diensten. Alle transacties worden door de website gecodeerd en wij hebben geen toegang tot de gegevens van uw betaalmethode.

Betalen met Klarna binnen 30 dagen

Onze partner Klarna is een vertrouwde provider van betaaldiensten die consumenten over de hele wereld flexibele winkel- en betaalservices biedt. Betaal uw aankoop tot 30 dagen later, zonder extra kosten. Zodra je bestelling verwerkt is, ontvang je een e-mail van Klarna met meer informatie over hoe en waar je moet betalen.

 

Kan ik langskomen in de showroom?

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9u00 - 17u00.

Om u van dienst te kunnen zijn en te informeren over onze stoffen, werken wij bij voorkeur op afspraak. U kunt een afspraak maken per mail via service@mublofabrics.com of per telefoon op +32 3 237 26 26.

 

Ik heb een groot project. Wat kan Mublo voor mij betekenen?

Heb jij een groot project? Stuur ons dan zeker een mail via projects@mublo.com. We bekijken samen hoe we jouw project het beste kunnen ondersteunen en bieden onze expertise op vlak van textiel graag aan. Bovendien kan je ook rekenen op een uitgebreide service na verkoop.

close menu