Ons verhaal

Mublo Fabrics is een Belgische aanbieder van meubelstoffen en kenmerkt zich door een rijk aanbod aan hoogwaardige stoffen, gereedschappen en benodigdheden voor professionals en particulieren. In lijn met Mublo’s engagement voor Europees vakmanschap, richt Mublo Fabrics zich op zowel kleine als grote (her)stoffeerders en bieden we de mogelijkheid uw gewenste stoffen per meter te bestellen en rechtstreeks bij u te laten leveren.

 

mublo fabrics
Onze producten

Als expert in interieurstoffen streeft Mublo Fabrics ernaar producten aan te bieden van hoge kwaliteit met aandacht voor de esthetische, technologische en functionele eigenschappen van textiel. Al onze producten moeten strenge en uitgebreide tests doorstaan in ons eigen productielaboratorium. Alle normen (EN, BS, NFPA, enz.) inzake kwaliteit en weerstand tegen brand worden streng gecontroleerd en gecertificeerd.
Naast residentiële meubelstoffen biedt ons aanbod een reeks hoogwaardige stoffen voor de contractmarkt, outdoorstoffen en kunstleders, die voldoen aan de Franse normen M1 of M2, en andere standaarden zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Duurzaam

Het verminderen van onze impact op de planeet heeft voor ons een hoge prioriteit en vormt een integraal onderdeel van wie we zijn. Al onze nieuwe producten zijn volledig gericht zijn op het maken van de duurzame keuze, met innovatieve projecten gebruik makende van natuurlijke en gerecyclede garens. Hiermee sluit het assortiment bij elk nieuw product beter aan op een circulair en lokaal productiemodel.

close menu